III Zlot Dinozaury.com!
- Triceratops
- Sylurski akantod
- Imię i nazwisko: Weronika Mazurek
- Kontakt:
Re: III Zlot Dinozaury.com!
Ja przyjadę.
Aha i referatu raczej nie zrobię - nie dam rady się odezwać, no i nie znam się tak na budowie.
Ale może bym coś o utahraptorze czy welocyraptorze, ale bardzo krótkiego i nie-naukowego zrobiła...
Aha i referatu raczej nie zrobię - nie dam rady się odezwać, no i nie znam się tak na budowie.
Ale może bym coś o utahraptorze czy welocyraptorze, ale bardzo krótkiego i nie-naukowego zrobiła...
Podziwiam polskich paleontologów za to, że...

Spomiędzy szerokich, zielonobrązowych liści wystają cztery długie zakrzywione szpony. Gdy tylko jednak jeden z gadów drgnął, pazury chyłkiem cofnęły się między paprocie. Szpony należą do gatunku dinozaura, jakiego jeszcze świat nie widział. Jest to pierwszy skuteczny super-drapieżnik – Smok z Lisowic.
Jest to fragment pisanej przeze mnie powieści o smoku z Lisowic.

Spomiędzy szerokich, zielonobrązowych liści wystają cztery długie zakrzywione szpony. Gdy tylko jednak jeden z gadów drgnął, pazury chyłkiem cofnęły się między paprocie. Szpony należą do gatunku dinozaura, jakiego jeszcze świat nie widział. Jest to pierwszy skuteczny super-drapieżnik – Smok z Lisowic.
Jest to fragment pisanej przeze mnie powieści o smoku z Lisowic.
-
- Moderator
Będę na zlocie, ale nie wiem czy na całym.
Może powiem na nim co nieco o swoich najnowszych badaniach. A jak będziemy w Krasiejowie, to będę mógł opowiedzieć o najnowszych znaleziskach z tego stanowiska.
Może powiem na nim co nieco o swoich najnowszych badaniach. A jak będziemy w Krasiejowie, to będę mógł opowiedzieć o najnowszych znaleziskach z tego stanowiska.
Biologia, UW
Ja najprawdopodobniej będę, tym bardziej że i tak wybieram się na 1 turnus do Lisowic;)
- szerman
- Neogeński mastodont
- Imię i nazwisko: MSz
Rozumiem że w Lisowicach? Pytam bo dopiero niedawno wróciłem do świata żywych. Chociaż na 1 dzień wpadnę :DDino pisze:3 tygodnie do zlotu. Kto się wybiera?
"Mastodon sapiens"
-
- Kredowy tyranozaur
- Imię i nazwisko: Tomasz Skawiński
Jeśli nic nagłego mi nie wypadnie, to przyjadę 11 sierpnia chociaż na jeden dzionek 

- Dino
- Administrator
- Imię i nazwisko: Łukasz Czepiński
- Kontakt:
12-tego sierpnia będzie wyjazd do Krasiejowa, a w sobotę lub niedzielę wieczór - wielkie ognisko 
Ktoś chciałby wygłosić jakiś referat? (Na razie są 3).

Ktoś chciałby wygłosić jakiś referat? (Na razie są 3).
w niedziele będę jechał pociągiem tam i wam pomacham!
"Somewhere, something incredible is waiting to be known" - C.Sagan
- Dino
- Administrator
- Imię i nazwisko: Łukasz Czepiński
- Kontakt:
W sobotę zapewne w porze obiadowej wyjdziemy na chwilę w teren, wieczorem urządzimy sobie posiedzenie naukowe a zaraz potem - ognisko ;)
UWAGA
Warto wziąć ze sobą coś do jedzenia - o ile na ognisku powinno nie być problemu, o tyle na drugi dzień warto by mieć coś w zanadrzu.
UWAGA
Warto wziąć ze sobą coś do jedzenia - o ile na ognisku powinno nie być problemu, o tyle na drugi dzień warto by mieć coś w zanadrzu.