Skąd się wzięła miłość do dinozaurów??
Regulamin forum
"Gniazdo raptorów" to otwarty, specjalny dział forum. Powstał z myślą o młodszych miłośnikach dinozaurów (i nie tylko ;) ). Służy luźnym dyskusjom na tematy paleontologiczne.
"Gniazdo raptorów" to otwarty, specjalny dział forum. Powstał z myślą o młodszych miłośnikach dinozaurów (i nie tylko ;) ). Służy luźnym dyskusjom na tematy paleontologiczne.
- Jura
- Kambryjski trylobit
- Kontakt:
Ja jaki?? rok temu podejrzewa??am, ??e mam trojana, ale mama mi nie wierzy??a... mia??am 3 antywirusy :D Jeden na trojany, drugi na paso??yty a trzeci na tego nowego virusa (kamasutrĂ?). Ale nawet one nie pomog??y... posz??am po sĂ?siada i zainstalowa?? mi normalnego antywirusa... okaza??o siĂ?, ??e nie mia??am trojana
mia??am ok 40 trojan??w.. :/ nawet ten antywirus nie pomaga?? i musia??am mieĂ? format... ale to nie przez blogi tylko kto?? mi przysy??a??, bo co chwilĂ? mi wyskakiwa??o "Uwaga! Znaleziono wirusa!". Onet jest bezpieczny ;) mylog chyba te??... ja mam antywirus "Spybot".

Po d??ugiej nieobecno??ci powracam... ^^
- Krzysztof
- Triasowy silezaur
- Imię i nazwisko: Krzysztof
Ja mam trzy zabezpieczenia, kompa jeden na robaki drugi na wirusy i jeszcze jeden Spyware Doctor jest bardzo dobry nawet, jak uchwyci wirusa to nie przepusci go do systemu i blokuje go. Po za tym co trzy tygodnie robie skanowanie wszystkich dysk??w.Godzilla pisze:Ja jaki?? rok temu podejrzewa??am, ??e mam trojana, ale mama mi nie wierzy??a... mia??am 3 antywirusy :D Jeden na trojany, drugi na paso??yty a trzeci na tego nowego virusa (kamasutrĂ?). Ale nawet one nie pomog??y... posz??am po sĂ?siada i zainstalowa?? mi normalnego antywirusa... okaza??o siĂ?, ??e nie mia??am trojanamia??am ok 40 trojan??w.. :/ nawet ten antywirus nie pomaga?? i musia??am mieĂ? format... ale to nie przez blogi tylko kto?? mi przysy??a??, bo co chwilĂ? mi wyskakiwa??o "Uwaga! Znaleziono wirusa!". Onet jest bezpieczny ;) mylog chyba te??... ja mam antywirus "Spybot".
- misio
- Dewoński labiryntodont
- Kontakt:
:? :? a mi siĂ? wydawa??o ??e jeste?? dziewczynĂ?.Lilith pisze:eeeee, ??e co????? ach tak nawet niewiem?? od urodzenia mnia??em pe??no zabawek dinozaur??w mo??e dla tego??
http://pl.tunele.wikia.com/wiki/Tunele_Wiki - moja własna wiki o serii książek "Tunele" Rodericka Gordona i Briana Williamsa :)
- dilong
- Jurajski allozaur
- Imię i nazwisko: Maciej Krzysztof Pindakiewicz
??e ryzykujemy zawirusowaniem naszych komputer??w dla dinozaur??w, czyli tworzymy blogi, rozmawiamy na forum i na priva, te?? serfujemy po internecie w poszukiwaniu nowych wiadomo??ci o naszych ulubie??cach pomimo sprzeciwu niekt??rych osob lub wirus??w czychajĂ?cych na ka??dym kroku. A poza tym za bardzo oddali??my siĂ? od tematu z mojego powodu.
Geologia UW
- Daniel Madzia
- Jurajski allozaur
- Kontakt:
Dilong, wirusy komputerowe to przede wszystkim nie jest choroba. Istnieja programy antywirusowe. Poza tym, jeszcze nie slyszalem o wirusie, ktory by niszczyl komputer (hardware).dilong pisze:??e ryzykujemy zawirusowaniem naszych komputer??w dla dinozaur??w, czyli tworzymy blogi, rozmawiamy na forum i na priva, te?? serfujemy po internecie w poszukiwaniu nowych wiadomo??ci o naszych ulubie??cach pomimo sprzeciwu niekt??rych osob lub wirus??w czychajĂ?cych na ka??dym kroku. A poza tym za bardzo oddali??my siĂ? od tematu z mojego powodu.

- Daniel Madzia
- Jurajski allozaur
- Kontakt:
- Jura
- Kambryjski trylobit
- Kontakt:
Jak mia??am wtedy du??o trojan??w to jeszcze m??j komputer ??y?? normalnie :D a m??wiĂ?, ??e trojany to NAJGORSZE wirusy heh... ja chyba mam jednego... Moja kole??anka poradzi??a mi antywirusa "Panda", bo gdy kto?? siĂ? wkradnie do komputera to blokuje mu kompa
Dzi?? przeglĂ?da??am sobie moje ksiĂ???ki o dinozaurach (6). Znalaz??am mojĂ? pierwszĂ? "Jak ??y??y dinozaury" kt??rĂ? dosta??am od wujka :D trochĂ? rozwalona, ale ok ;P jednej kartki nie ma... mniejsza o to... i jeszcze sobie oglĂ?da??am ksiĂ???kĂ? pt. "DINOZAURY przewodnik" i przypomnia??o mi siĂ?, ??e jeszcze wcze??niej moim ulubionym dinkiem by?? Spinosaurus
Kiedy da kto?? jaki?? nowy temat? xD Ja nie mam pomys????w...

- Daniel Madzia
- Jurajski allozaur
- Kontakt:
- Xyphactinus
- Karboński antrakozaur
O ile dobrze pamiĂ?tam, to pierwsze chyba by??y tyranozaur, dikreozaur i awaceratops, gdy?? byly opisane w pierwszym numerze "Dinozaur??w", sle mo??liwe, ??e wcze??niej zna??em ju?? kilka, mo??e triceratopsa, albo protoceratopsa.
"Chciałbym, żeby świat był dwa razy większy i połowa jego była wciąż niezbadana."
sir David Attenborough

Cykl "Gdyby kometa nie spadła":
http://www.dinozaury.com/forum/viewtopic.php?t=939
http://www.dinozaury.com/forum/viewtopic.php?t=967
sir David Attenborough

Cykl "Gdyby kometa nie spadła":
http://www.dinozaury.com/forum/viewtopic.php?t=939
http://www.dinozaury.com/forum/viewtopic.php?t=967
- Jura
- Kambryjski trylobit
- Kontakt:
W wieku ok. 6 lat moim ulubionym dinozaurem by?? Spinozaur =) pierwszymi jakie pozna??am by??y Tyranozaury, Triceratopsy, Diplodoki i oczywi??cie jakie?? tam pterodaktyle :D. A pierwsze jakie mnie zainteresowa??y to Stegozaury, Iguanodony i Deinonychy (czy to siĂ? odmienia...?
) no to tyle.... :]
PS: Jak moja przyjaci????ka wr??ci z wakacji to mo??e jako?? uda mi siĂ? jĂ? nam??wiĂ? by do nas do??Ă?czy??a :] mo??e no nie?

PS: Jak moja przyjaci????ka wr??ci z wakacji to mo??e jako?? uda mi siĂ? jĂ? nam??wiĂ? by do nas do??Ă?czy??a :] mo??e no nie?
- misio
- Dewoński labiryntodont
- Kontakt:
moje pierwsze poznane dinozaury to:barionyx,diplodok,stegozaur,kompsognat,tyranozaur,hipsylifodon i wulkanodont.w wieku 7 lat dowiedzia??em siĂ? ??e meganeura to nie dinozaur! 

http://pl.tunele.wikia.com/wiki/Tunele_Wiki - moja własna wiki o serii książek "Tunele" Rodericka Gordona i Briana Williamsa :)