Ja w sumie tak samo, ale zaczĂ???Ă?m siĂ? interesowaĂ? siĂ? dinkami w wieku 12 latDakosaurus pisze:Ja najpierw interesowa??em siĂ? zwierzĂ?tami wsp????czesnymi, lecz potem zainteresowa??em siĂ? prehistoriĂ? (poczĂ?tkowo dinozaurami, ale p????niej innymi zwierzĂ?tami wymar??ymi). ZaczĂ???em w wieku ok. 5-6 lat.
Skąd się wzięła miłość do dinozaurów??
Regulamin forum
"Gniazdo raptorów" to otwarty, specjalny dział forum. Powstał z myślą o młodszych miłośnikach dinozaurów (i nie tylko ;) ). Służy luźnym dyskusjom na tematy paleontologiczne.
"Gniazdo raptorów" to otwarty, specjalny dział forum. Powstał z myślą o młodszych miłośnikach dinozaurów (i nie tylko ;) ). Służy luźnym dyskusjom na tematy paleontologiczne.
-
- Permski synapsyd
- Imię i nazwisko: Krzysztof Lichota
- Jura
- Kambryjski trylobit
- Kontakt:
Hmmm.... Jak ju?? pisa??am o tej bajce o dinozaurach... tak to siĂ? zacze??o... ;P potem moja kuzynka Ola (dzi?? 17 lat) da??a mi swoje stare gazety, a w tym niekt??re o dinozaurach. By??a tam te?? taka fajna z takim pilocikiem czerwonym i by?? do tego test o dinozaurach. Ko??o ka??dego pytania by??o czarne k????ko. Gdy wybra??o siĂ? jakĂ? odpowied??, przycis??o siĂ? do jakiego?? k????eczka tym pilocikiem i gdy by??a to dobra odp. to piszcza??o =) bardzo mi siĂ? to podoba??o :D no i potem tam te filmy... ksiĂ???ki... kolekcja figurek kt??ra trwa do dzi??... :D
Jak zwykle siĂ? rozpisa??am zapraszam jeszcze na www.dino-island.mylog.pl =) jeszcze nic nowego nie ma... ale Godzilla znowu wraca ;D
Jak zwykle siĂ? rozpisa??am zapraszam jeszcze na www.dino-island.mylog.pl =) jeszcze nic nowego nie ma... ale Godzilla znowu wraca ;D
Po d??ugiej nieobecno??ci powracam... ^^
- Dakosaurus
- Karboński antrakozaur
- Kontakt:
-
- Dewoński labiryntodont
- Dinosaur Man
- Karboński antrakozaur
- Imię i nazwisko: Dawid Studziński
- Jura
- Kambryjski trylobit
- Kontakt:
Ja i kocham, i interesujĂ? siĂ? xD A co do mojego bloga to dziĂ?ki ;) ale chyba za??o??Ă? nowy blog o dinkach, bo mi nie wygodnie jednak na myblogu... molĂ? OnetBlog =) Mam du??o blog??w, ale nie lubie, nie chce i nie mo??na siĂ? spamowaĂ? ;D LubiĂ? blogowaĂ?, to jedno z moich najlepszych hobby =] mam 6 ksiĂ???ek o dinozaurach i gazety, wiĂ?c co do przepisywania to sie nie bĂ?dĂ? nudziĂ? D a Wy macie jakie?? blogi? Sorki nie mole tylko wole', P.
Po d??ugiej nieobecno??ci powracam... ^^
- dilong
- Jurajski allozaur
- Imię i nazwisko: Maciej Krzysztof Pindakiewicz
Nie chcĂ? jej przeszkadzaĂ? tylko chcĂ? ostrzec bo za to dosta??em ostrzezenie i nie chcĂ? by Godzilla dosta??a jakie?? ostrze??enie w og??le na tym forum, bo za trzecim zostaje wywalona z forum, a ja nie chcĂ? tego, poniewa?? mo??e daĂ? wiele do tego forum, jnp: Pepo13, ty Lilo, czy Chesteraptor.
Geologia UW
- misio
- Dewoński labiryntodont
- Kontakt:
c????...ja,kiedy mia??em 4 latka to dosta??em 2 ksiĂ???eczki o dinusiach i pterozaurach...i oczywi??cie o skamienia??o??ciach.no i siĂ? zaczĂ???o. zaczĂ???em rysowaĂ? dinozaury- m.in.kompsognat lub stegozaur.
http://pl.tunele.wikia.com/wiki/Tunele_Wiki - moja własna wiki o serii książek "Tunele" Rodericka Gordona i Briana Williamsa :)
- Krzysztof
- Triasowy silezaur
- Imię i nazwisko: Krzysztof
Spoko nie musisz sie t??umaczyĂ?, dobrze ??e ja to zrozumia??em i ju?? poprawi??em.Godzilla pisze:Sorki... co do regulaminu to przeczyta??am tylko czĂ???Ă?, bo musia??am wy??Ă?czyĂ? kompa
Ps. Dilong nie musz tak, reagowaĂ? - Ja wszystko widze i wszystko czytam na forum, po pokolei i po ma??u do przodu ale, dzieki za reakcje.
- Daniel Madzia
- Jurajski allozaur
- Kontakt:
Zebys chwycil wirusa wystarczy jak surfujesz po necie. Jesli masz Internet Explorer to proponuje zmienic na Mozilla Firefox. Zainstaluj jakis Firewall, np. Outpost Firewall Pro (z nim akurat mam dobre doswiadczenia), antywirusa (np. Avast), a rob backupy komputera, a wirusy sa bez szans 8)dilong pisze:Bo wed??ug rodzic??w blogi tylko "zara??ajĂ?" komputer.
- Daniel Madzia
- Jurajski allozaur
- Kontakt:
- Daniel Madzia
- Jurajski allozaur
- Kontakt:
No to jeszcze zainstaluj Firewall - ale tylko nie od firmy Microsoftdilong pisze:Mam jednego antywirusa.
http://www.dagma.pl/new/oprogramowanie. ... wnload_opf