Rysunki Justyny
-
- Kambryjski trylobit
- Przyszły paleontolog
- Dewoński labiryntodont
- Imię i nazwisko: Tomasz Glowienke
A jednak xD Nie ĹciemniamNie chce mi sie wierzyc,ze te ostatnie rysunki sa twoje.Porownujac do tych pierwszych,to roznica konkretna :/albo sciemniasz albo masz szybko przyswajalny talent rysowania.Pzdr
Chodzisz na jakas nauke rysowania ???

Nie, jestem samoukiem, bardzo duĹźo wyciÄ gam z uzyskanych rad, krytyk itp

:D
- szerman
- Neogeński mastodont
- Imię i nazwisko: MSz
Chyba nie lubisz hadrozaurĂłw
Najpierw T. rex rozszarpuje biednego korytozaura, a potem teĹź jakiĹ przedstawiciel tyranozaurĂłw papusia sobie parazaurolofa :D A na pierwszym zdjÄciu widzÄ bardzo ciekawego zauropoda po prawej stronie oraz brachiozaura i stegozaura, chyba nie byĹy jeszcze tutaj oficjalnie opublikowane? 

-
- Kambryjski trylobit
Zwracam honor :)Poprostu,jak zobaczylem te pierwsze rysunki,to po myslalem ze trzeba byc odwaznym,takie cos pokazywac na forum hehe.Tym bardziej teraz jak zobaczylem te nowe to az mi glupio.Poprostu bardzo milo rysyjesz.Mamy podobna technike rysowania,z tym ze ja juz dlugo nie rysowalem i niewiem czy bym umial ci dorownac.Ale nie dlugo pokaze ci moje rysunki.Pozatym jestes bardzo zgrabna i ladna kobietka + to co w glowce masz = Idealna zonka,oczywiscie nie zarzucam zadnymi propozycjami
i do tego ta koszulka HELLO KITTY !!! hehe kojarzy mi sie z czyms,kozacka.Pzdr

Nie wazne ze niewiesz wszystkiego,wazne ze wiesz wszystko,to czym sie interesujesz
-
- Prekambryjski stromatolit
Ja teĹź przeĹledziĹam wÄ
tek, i faktycznie widaÄ duĹźy postÄp. Szkoda tylko, Ĺźe nie ma tutaj ĹşrĂłdeĹ z jakich korzystaĹaĹ. ZnalazĹam pracÄ, ktĂłra wedĹug mnie jest podobna do Twojej, chodzi mi o portret Camarasaurusa - tutaj link do pracy uĹźytkownika deviantartu - http://dustdevil.deviantart.com/art/Bab ... d-16170587. Czy to jest praca na ktĂłrej siÄ wzorowaĹaĹ?
PoprawiĹem bĹÄdny link. Dawid
PoprawiĹem bĹÄdny link. Dawid
Re: Rysunki Justyny
dziwne
jak patrzę na twoje niektóre rysunki to sobie myslę - jak małe dziecko
a jak na inne to mi szczena opada
Wg mnie całkiem normalne - pierwsze rysunki zwykle są mniej udane od nowszych, w miarę doskonalenia własnego warsztatu
MSz
jak patrzę na twoje niektóre rysunki to sobie myslę - jak małe dziecko
a jak na inne to mi szczena opada
Wg mnie całkiem normalne - pierwsze rysunki zwykle są mniej udane od nowszych, w miarę doskonalenia własnego warsztatu
MSz