Niestety skaner jest doĹÄ kiepski dlatego jakoĹÄ skanowanych rysunkĂłw nie jest zbyt wysoka, a wrÄcz bardzo kiepska (np. nie widaÄ caĹego "upierzenia" buitreraptora)
Dino pisze:Jak dla mnie - najlepszy Buitreraptor, choÄ wyglÄ da, jakby ze Ĺrodkowego palca wychodziĹy dwa pazury (chyba, Ĺźe to z drugiej koĹczyny?).
Tej drugiej kreski przed pazurem nie miaĹo byÄ, chyba niechcÄ cy coĹ machnÄ Ĺem ;) W najbliĹźszym czasie sprĂłbuje coĹ jeszcze narysowaÄ i poprawie tego pazura i nazwÄ Nothronychus
Wydaje mi siÄ, Ĺźe akrokantozaur ma za pĹaski Ĺeb i za duĹźe oko. Poza tym caĹkiem Ĺadne. Notronych mi siÄ podoba. Co najwaĹźniejsze, sÄ poprawne anatomicznie.
WĹaĹnie o to mi najbardziej chodziĹo - opieraĹem siÄ na rekonstrukcjach szkieletĂłw. Wielkie dziÄki za komentarze ;) NiedĹugo pojawi siÄ Shuvuuia, Jeholosaurus i Tyrannosaurus. PojawiÄ siÄ takĹźe rekonstrukcje Velociraptor, Chirostenotes i Spinosaurus,
A juĹź miaĹem napisaÄ, Ĺźe narysowaĹeĹ najlepszego ceratozaura jakiego widziaĹem na oczy Ĺťaden inny nie moĹźe siÄ z nim rĂłwnaÄ :D Ale akrokantozaur teĹź jest udany, taki zgrabny , choÄ ma parÄ niedociÄ gniÄÄ: Wydaje siÄ mieÄ zbyt szczupĹe przez co kruche ĹrĂłdstopie, no i dlaczego brak jest na dĹugoĹci caĹego grzbietu tego niskiego garbu (czy moĹźe raczej wachlarza)? OgĂłlnie udane prace