DziĂ?ki za opinie. Co do grzbietu to ja jestem zadowolona bo taki efekt chcia??am osiĂ?gnĂ?Ă?. A je??li chodzi o obciĂ?ty ogon to zabrak??o mi kartki
https://inkluzja.eu/
Administrator forum o lasach deszczowych: http://www.timiworld.fora.pl
"Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy." Poznaj całą prawdę...
Po pierwsze: Troodon jest zbyt masywny
Spinozaur mia?? paszczĂ? bardziej podobnĂ? do krokodyla Hypacrosaurus ma za ma??y he??m i nie widaĂ? garby ciĂ?gnĂ?cego siĂ? od grzbietu do koniuszka ogona Hesperornis mia?? palce spiĂ?te b??onĂ? i d??u??szĂ? szyjĂ? Dimetroodon mia?? garbate nozdrza i kr??tszy ??eb
A opr??cz tego rysunki super.
Mmmm :D Poprostu musze powiedzeic, Ĺźe duuze postÄpy zrobiĹas :D Bardzo Ĺadny rysunek - baaaaaardzo mi sie podoba to, jak narysowalas i wycieniowaĹas jego opierzone ciaĹo :D No i oczywiscie teraz, to musisz wrzucic swoje inne nowe prace ;)
Dawid Mazurek pisze:Hm... ciekawe - wĹaĹnie googlujÄ i widzÄ róşne wersje. MoĹźe otwĂłr uszny niekoniecznie leĹźaĹ nad uchem wewnÄtrznym?
Ja teĹź zawsze widziaĹem róşne wersje, ale doĹÄ dawno znalazĹem jakÄ Ĺ wg mnie wiarygodnÄ informacjÄ Ĺźe wĹaĹnie za czaszkÄ
a nie w otworze zaocznym powinno byÄ ucho. DotyczyĹo to zdaje siÄ wielu dinozaurĂłw, nie tylko allozaura.
Niestety teraz juĹź nie pamiÄtam wiÄc nie podam linka. A mogÄ oczywiĹcie siÄ myliÄ...
MoĹźe ktoĹ z innych uzytkownikĂłw coĹ wie na ten temat?
Zamieszczam kilka poprawek - istotnie, ucho powinno byc tam, gdzie zaznaczyl Maciej (na rysunku zaznaczylem zoltym kolorem; pierwotna pozycje ucha zaznaczylem czerwono, bo tam znajduje sie duzy miesien). Czerwone kolory to niepoprawna anatomia (duze zeby, miesnie w zlym miejscu, nie do konca poprawny ksztalt czaszki), niebieskie - poprawna. Kosci maja troche inny ksztalt niz w rzeczywistosci, ale ogolnie fajny rysunek. ;)
Co do poĹoĹźenia ucha zgadzam siÄ z nazulem.
Kiedy wspominaĹem Justynie o poprawkach tak siÄ zapatrzyĹem na zÄby, Ĺźe nie zwrĂłciĹem uwagi na ucho.
Przede wszystkim bardzo Ĺadne rysunki. :D
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2009, o 19:24 przez Tomasz Singer, łącznie zmieniany 1 raz.