Witam!! Na imiÄ mam Krzysztof, mam 23 lata i jestem z Bydgoszczy, Stolicy WojewĂłdztwa Kujawsko-Pomorskiego. Dinozaurami zainteresowaĹem siÄ po przeczytaniu pierwszego, numeru serii ''Dinozaury! Odkryj olbrzymy prehistorycznego Swiata'' serii Deagostini, tak Ĺźe później moja pasja zaczÄĹa jeszcze bardziej wzrastaÄ. Jak chyba kaĹźdy, uĹźytkownik na forum takĹźe i ja chciaĹem zostaÄ paleontologiem, jednak nie tylko dinozaury sÄ
mojÄ
pasjÄ
ĹźyciowÄ
. PokochaĹem takĹźe hip-hop i rap, ktĂłry jest dla mnie bardzo waĹźnÄ
czÄsÄiÄ
kaĹźdego dnia i dziÄki niemu odkryĹem prawdziwy sens Ĺźycia. Bardzo lubiÄ posĹuchaÄ 2PACA, Eminema, Peja, Trzeci Wymiar, Snoop Doga, Dr. Dre, D12, DMX, Obie Trice i nie sposĂłb wymieĹic pozostaĹych wykonawcĂłw.
Tak jak, kaĹźdy czĹowiek lubie siÄ zabawiÄ, jestem osobÄ
towarzyskÄ
i tolerancyjnÄ
nie skorÄ
do zaczepek, lubie wybraÄ siÄ z paczkÄ
do pabu, czy na dyske, poszaleÄ. Poza tym bardzo lubie sport, a mojÄ
ulubionÄ
dyscyplinÄ
jest ĹźuĹźel, piĹka noĹźna. A z zajÄc domowych to najbardziej lubie pograÄ sobie w jakieĹ gry FPP z czasĂłw II wojny Ĺwiatowej. Ostatnio nawet, moja dziewczyna nauczyĹa mnie gotowaÄ, choÄ ciÄĹźko to mi wychodzi, ale mogÄ siÄ pochwaliÄ Ĺźe, potrafie zrobiÄ jajecznice :D , placki i naleĹniki co kiedyĹ nie potrafiĹem bo mnie, siÄ nie chciaĹo nauczyÄ lecz, teraz zauwaĹźyĹem jak bardzo jest to potrzebne. Wszyscy na osiedlu od dawien, dawna woĹajÄ
na mnie ''Patyk''.
Ksywa wziÄĹa siÄ od tego Ĺźe jestem osobÄ
szczupĹÄ
. A dla pozostaĹych na forum zdradze Ĺźe jestem podobny do Eminema choÄ, nie farbuje wĹosĂłw na blond.
Poza tym jestem miĹosnikiem HorrorĂłw szczegĂłlnie ''PiÄ
tek trzynastego- Jason Vorhees'' a takĹźe ''Koszmar z ulicy WiÄ
zĂłw'' choÄ jeĹli bym miaĹ wymieniaÄ reszte filmĂłw to niestarczyĹo by czasu. To chyba, by byĹo na tyle co miaĹem do opowiedzenia wiÄÄ pozdro.
---EDIT: 21:35 06.02.2007r.---
Ok. Tak prezentuje siÄ moja fotka zostaĹa wykonana w szatni. Za zdjÄcie nie rÄcze poniewaĹź jest troche zamglone i to mnie denerwuje
ale tak to, jest gdy siÄ robi zdjÄcie przez telefon i wprowadza je na kompa, a wiÄc sorki. Tak wiÄc w takim formacie bo na duĹźym jest zamglone i wszystko jest w bardzo sĹabym wykonaniu.