Witam wszystkich.
Mam kuzyna, ktory chodzi do 1 klasy, okropnie interesuje siÄ dinozaurami dlatego polysialem ze sciagne mu jakies filmy dokumentalne. Trafilem na wasze forum i mam juz ponizsze filmy.
Co jeszcze poleccie??
Ballada o wielkich Aul
Kraina gigantow
Tryumf ssakow
W cieniu dinozaurĂłw
Walking.With.Dinosaurs
Wedrowki.z.bestiami
Wendrowki z jaskiniowcami
Zanim przywÄdrowaĹy dinozaury
Zanim.przywedrowaly.dinozaury
zyjaca planeta - meteoryt ktory stworzy dinozaury
Jaki film?
Re: Jaki film?
PodstawĂłwki, gimnazjum czy liceum?lolo pisze: Mam kuzyna, ktory chodzi do 1 klasy
To dobrzelolo pisze: okropnie interesuje siÄ dinozaurami
MyĹlÄ, Ĺźe WedrĂłwki z Dinozaurami sa dobrze przedstawione i one powinny utrzymaÄ Twojego kuzyna w pasji, a dodatkiem moĹźe byÄ Planeta DinozaurĂłw (zawiera bĹÄdy jakie w kaĹźdym filmie siÄ znajdujÄ ), ale jeĹli chce byÄ na bierzÄ co najlepiej niech poczyta nasze forumlolo pisze:polysialem ze sciagne mu jakies filmy dokumentalne.
Re: Jaki film?
lolo - Przeszukaj ten dziaĹ forum, to coĹ jeszcze znajdziesz.

ĹciÄ ganie jest be.lolo pisze:polysialem ze sciagne mu jakies filmy dokumentalne.
A moĹźe jest na pierwszyn roku?Palik pisze:PodstawĂłwki, gimnazjum czy liceum?lolo pisze: Mam kuzyna, ktory chodzi do 1 klasy

- Dawid Mika
- Jurajski allozaur
Dinozaury zabĂłjcy (moĹźna na allegro dostaÄ)
Dinozaury - reinkarnacja
WÄdrĂłwki dinozaurĂłw (nie myliÄ z WÄdrĂłwkami z dinozaurami, bo to kompletnie inne filmy)
Tajemnica piĂłra dinozaura
Jurassica
Dolina tyranozaura
Park prehistoryczny
PowrĂłt dinozaurĂłw
Tylko, Ĺźe niektĂłrych z tych nawet w necie nie moĹźna znaleĹşÄ do ĹciÄ gniÄcia (dotyczy to jurassicy, doliny i parku).
I oczywiĹcie polecam PlanetÄ DinozaurĂłw - fabularyzowany film o dinozaurach.
Ale do ĹciÄ gniÄcia jest tylko po angielsku lub rosyjsku (mam polskÄ wersjÄ nagranÄ na VHS jakby co).
A o innych prehistorycznych zwierzÄtach to :
-Wszystko o mamutach
-WymarĹe zwierzÄta
-Kraina mamutĂłw (chyba przekrÄciĹem nazwÄ)
-Zanim na ziemi zapanowaĹ czĹowiek
i wiele innych
Dinozaury - reinkarnacja
WÄdrĂłwki dinozaurĂłw (nie myliÄ z WÄdrĂłwkami z dinozaurami, bo to kompletnie inne filmy)
Tajemnica piĂłra dinozaura
Jurassica
Dolina tyranozaura
Park prehistoryczny
PowrĂłt dinozaurĂłw
Tylko, Ĺźe niektĂłrych z tych nawet w necie nie moĹźna znaleĹşÄ do ĹciÄ gniÄcia (dotyczy to jurassicy, doliny i parku).
I oczywiĹcie polecam PlanetÄ DinozaurĂłw - fabularyzowany film o dinozaurach.
Ale do ĹciÄ gniÄcia jest tylko po angielsku lub rosyjsku (mam polskÄ wersjÄ nagranÄ na VHS jakby co).
A o innych prehistorycznych zwierzÄtach to :
-Wszystko o mamutach
-WymarĹe zwierzÄta
-Kraina mamutĂłw (chyba przekrÄciĹem nazwÄ)
-Zanim na ziemi zapanowaĹ czĹowiek
i wiele innych