http://www.encyklopedia.dinozaury.com/i ... zhousaurus
Teraz wezme sie za aktualizacje buriolestesa i antetonitra, by nadrobic zaleglosci.
Mam wrazenie, po przeczytaniu publikacji, ze autorzy watpia, by ten dinozaur byl tak nisko na kladogramie.
[OPIS] Yizhousaurus
-
- Moderator
[OPIS] Yizhousaurus
Biologia, UW
- szerman
- Neogeński mastodont
- Imię i nazwisko: MSz
Re: [OPIS] Yizhousaurus
Tzn. nie są pewni wyników analizy, którą sami przeprowadzili?Utahraptor pisze:Mam wrazenie, po przeczytaniu publikacji, ze autorzy watpia, by ten dinozaur byl tak nisko na kladogramie.
PS chyba dalszy ciąg problemów z mapką - wyświetla się taki komunikat:
Ta strona nie może poprawnie wczytać Map Google.
"Mastodon sapiens"
-
- Moderator
Re: [OPIS] Yizhousaurus
Tak. Wiele prozauropodów jest znanych z niekompletnych szczatków, przez co moga zaburzac analize. Dlatego autorzy zastanawiaja sié, czy maja prozauropoda z glowa zauropoda, czy zauropoda z cialem prozauropoda.
Na mojej przegladarce tez pojawia sie taki komunikat. Nie wiem, co z tym zrobic. To chyba pytanie do Lukasza. Sygnalizowal on ostatnio na forum, ze moze byc problem z mapkami, ale chyba mialo to dotyczyc stron o wiekszej ogladalnosci niz nasza?
Na mojej przegladarce tez pojawia sie taki komunikat. Nie wiem, co z tym zrobic. To chyba pytanie do Lukasza. Sygnalizowal on ostatnio na forum, ze moze byc problem z mapkami, ale chyba mialo to dotyczyc stron o wiekszej ogladalnosci niz nasza?
Biologia, UW