Witam. Chciałbym zaproponować forumowiczom kilka książek z mojej kolekcji. Jako, że tutaj najszybciej znajdę chętnych do nabycia tych pozycji. Od razu chciałem zaznaczyć, że wyzbywam się mojej biblioteki gdyż mam poważne problemy finansowe (jeśli szybko nie zdobędę pieniędzy kochany bank w którym mam zaległy kredy mieszkaniowy wyśle mnie i moją narzeczoną pod most). Dlatego z wielkim żalem muszę pożegnać się z książkami, które kolekcjonowałem przez kilka lat. Osoby znające mnie osobiście z forum mogą potwierdzić, że książki które posiadam są w stanie idealny, zawsze dbałem o wszystkie pozycje z mojej kolekcji, są niezniszczone, większość jest również obłożona w foliowe okładki.
Mam na sprzedaż następujące pozycje: 1. Evolution of tertiary mammals of North America Vol.1 Terrestial carnivores, ungulates and ungulate like mammals Christine M. Janis, Kathleen M. Scott, Louis L. Jacobs Cambridge University Press, 1988 gigantyczne tomiszcze, lekko nadgięta tylna okładka 210 zł
2. Neptune's Ark from ichthyosaurs to orcas David Rains Wallace University of California Press, 2007 twarda okładka 110 zł
3.Patagonian mesosoic reptiles Zulma Gasparini, Leonardo Salgado, Rodolfo Coria Indiana University Press, 2007 130 zł
4. After the dinosaurs: The age of mammals Donald R. Prothero Indiana University Press, 2006 Cena 80 zł
5. Lothagam: The Dawn of Humanity in Eastern Africa Meave G. Leakey, John M. Harris Colombia University Press, 2003 twarda okładka, potężne tomiszcze 180 zł
6. Ice Age Mammals of North America Ian M. Lang Mountain Press Publishing Company, 2002 Cena – 130 zł
7. In the Shadow of the dinosaurs: Early Mesosoic Tetrapods (Paperback) Nicolas Fraser, Hans-Dieter Sues Cambridge University Press, 1997 Cena - 170 zł
8. The Age of Dinosaurs in South America Fernando Novas Indiana University Press, 2009 w twardej okładce 100 zł
9.Wildlife of Gondwana: Dinosaurs and other Vertebrates from the ancient supercontinent Patricia Vicker Rich, Thomas H. Rich Indiana University Press Wydanie albumowe z mnóstwem zdjęć, na papierze kredowym w twardej okładce 110 zł
10. Lizards: Windows to the evolution and diversity Eric Pianka University of California Press, 2006 przepiękne wydanie ze wspaniałymi zdjęciami na papierze kredowym 100 zł
Aby nikt się nie bulwersował tym postem, skonsultowałem się i spytałem o pozwolenie Dina Łukasza. Naprawdę jeżeli nie miałbym ostrza noża na gardle nie sprzedawałbym moich książek, ale niestety muszę bo zostanę bez domu :) zachęcam
|