Jestem pradawnĂ? samicĂ? Nanosaurusa. Uwielbiam to forum!
Zawsze uciekam, kiedy kto?? mnie chce atakowaĂ?!
[img]http://trinityx.w.interia.pl/obrazki/dino8.gif[/img]
Tyle ??e utworzenie tak piĂ?knego rysunku trwa napewno bardzo d??ugo, tote?? je??li Edyta mia??aby zilustrowaĂ? ca??Ă? encyklopediĂ?, to by chyba trwa??o kilka lat.....
A co ja m??wi??em na temat kolor??w u??ywanych na forum. Kubrys jako uzytkownik NIE mo??esz u??ywaĂ? kolor??w na forum, kolor??w mogĂ? u??ywaĂ? tylko administratorzy i moderatorzy forum a nie u??ytkownicy. NastĂ?pnym razem bĂ?dzie ju?? ostrze??enie.
M??wi o tym wyra??nie, regulamin forum pumkt 3.11.
Kubrys chyba poprostu jest nowy i nie doko??ca zdaje sobie sprawĂ?, ??e niekt??re z udogodnie?? maja tylko administratorzy i moderatorzy....
Kubrys-radzĂ? Ci, przeczytaj dok??adnie ten regulamin, bo mogĂ? Cie czekac k??opoty!
Gdy zobaczy??em te rysunki, to mnie brzuch rozbola?? i to wy??Ă?czy??em(zawsze tak siĂ? dzieje, gdy doznajĂ? efektu deja vu z moimi rysunkami). Pozbiera??em siĂ? jednak i postanowi??em napisaĂ?. Ja mam tylko 10 lat praktyki. Twoje rysunki sĂ? kapitalne, tyle mogĂ? powiedzieĂ?.
Pozdrawiam.
No to mo?? elekko siĂ? czepie, ale owiraptor, jak ju?? wspomina??a??, ma nie taki pysk, jaki mieĂ? powinien -
Ten na twoim rysuinku trochĂ? przypomina dilofozaura.
Ale patrzĂ?c na czaszkĂ? widaĂ?, ??e bardzo trudno jest narysowaĂ? "rabusia jaj". Po za tym, piĂ?knie, nie mam nic do zarzucenia reszcie!
Edyta pisze:DziĂ?ki, dziĂ?ki Je??li sĂ? jakie?? b??Ă?dy, chĂ?tnie tak??e o nich us??yszĂ?, bardzo ceniĂ? sobie konstruktywnĂ? krytykĂ?
Moze ja bym lekko skrytykowal
Podajesz obrazki w zbyt dobrej jakosci. Na pewno bym je zmniejszyl albo jakis znak przez srodek wewalil (patrz np jak postepuje Ra??l Mart?Ân), by ktos nie sciagnal na swoja strone. Wkoncu oryginaly w pelnej jakosci masz zawsze w komputerze i kiedykolwiek je mozesz zainteresowanym przeslac...
Przykro by bylo, gdybys kiedys przegladala strone o dinozaurach i stwierdzila, ze 90% zamieszczonych wytworow jest Twoich...
Masz nieprzecietny talent, wiec o tyle bardziej musisz dbac o swoje dziela (niestety ).
Jak m??wi??am ??e masz rysunki na 100+. Jeszcze raz gratulujĂ? talentu.
Jestem pradawnĂ? samicĂ? Nanosaurusa. Uwielbiam to forum!
Zawsze uciekam, kiedy kto?? mnie chce atakowaĂ?!
[img]http://trinityx.w.interia.pl/obrazki/dino8.gif[/img]